مصوبات جلسه کمیته علمی همایش

جلسه کمیته علمی «همایش ملی چشم انداز توسعه پایدار روستایی در برنامه ششم توسعه کشور» در روز چهارشنبه 1393/10/17 از ساعت 15 لغایت 17 با شرکت 17 نفر از اعضاء در تالار شورای دانشکده جغرافیا دانشگاه تهران برگزار شد و موارد زیر مورد تصویب قرار گرفت .... ادامه مطلب

21 دی 1393

تمدید مهلت ارسال اصل مقالات

به منظور مشارکت بیشتر و موثر تر پژوهشگران و علاقه مندان در همایش ملی«چشم انداز توسعه پایدار روستایی در برنامه ششم توسعه کشور»بدینوسیله به اطلاع می رساند مهلت ارسال اصل مقالات تا تاریخ 30 آذر ماه 1393 تمدید می شود.

12 آذر 1393

15 مهرماه، روز روستا مبارک

15 مهر ماه روز روستا،فرصتی برای بازاندیشی درباره نقش ارزنده روستاها در کشور و جایگاه مهم آنها در توسعه ملی است.

14 مهر 1393

"برگزاری نمایشگاه کتاب و دستاوردهای سازمانها و نهادهای اجرایی"

به منظور متنوع سازی ونیز تقویت برنامه های همایش با همکاری نهادها وسازمان های مرتبط با توسعه روستایی، نمایشگاه کتاب ودستاوردهای علمی همزمان با برگزاری همایش، در سالن نمایشگاه تالار علامه امینی برگزار خواهد شد. جهت مشاهده متن کامل خبر بر روی تیتر اصلی اخبار کلیک نمائید.

10 مهر 1393